תכנון ועיצוב פנים לוילה ברמת גן

אודות הפרויקט: תכנון ושיפוץ ווילה ברמת גן למשפחה בת חמש נפשות

 

פרוייקט תכנוני ועיצובי לבית בשטח של  370 מ"ר על מגרש של 1.3 דונם ברמת גן. המבנה כולל מרתף רחב ידיים, קומת קרקע, קומה עליונה ויחידת מגורים צמודה לבית שפונה לגינה משותפת.

 

מצבו של הבית היה מוזנח, קומת הכניסה הייתה חשוכה וסגורה וגובה התקרה נמוך, כך שנוצרה תחושה מעיקה. המטבח היה סגור מכל הכיוונים עם חלונות שלא הכניסו אור. במרכז הסלון היו עמודים שחסמו את החלל וחלונות כהים שחסמו את התאורה הטבעית. למרות שהבית שכן בלב מגרש ירוק ופורח, עובדה זו לא הורגשה כלל בחלל המגורים. כמו כן, בקומה הראשונה החדרים היו  מוזנחים וחדר האמבטייה תוכנן בצורה לא נכונה והיה צפוף ולא מזמין.

התמודדות עם שינויים מבניים

פרוייקט העיצוב והשיפוץ כלל שינוי מהותי של מבנה הבית וחלוקת החללים מחדש. בעזרתו של יועץ קונסטרוקציה שליווה את הפרויקט, בוטלו שני עמודים בסלון וחלק מתקרת קומת הקרקע נפתח לקומה השנייה, כך שאור מציף את לב הבית ונותן תחושה מדהימה של חלל מרווח. בקומת הקרקע, הוכנו תשתיות למעלית לקומה הראשונה והמטבח נפתח לחצר הקידמית בעזרת דלתות זכוכית גדולות. בנוסף, בחצר עוצבה פינת אוכל קטנה ונעימה.

 

בקומה הראשונה, החדרים עברו שיפוץ מאסיבי ונפתחו למרפסת מדהימה הפונה ישירות לחצר הפנימית והפורחת. חדר השינה הראשי - המאסטר הורחב והפך לנעים ומרווח והתווסף אליו חדר אמבטייה מרשים וחדר ארונות מרווח שתוכנן בקפידה וכן מרפסת פרטית.

 

פרוייקט העיצוב הפך בית מוזנח, חשוך וישן לבית מרווח, בהיר, מאוורר, מלא אור ושמחת חיים שמתאים בדיוק לצרכים של בני הבית.

 

צילום - דודי מוסקוביץ




חזרה לפרויקטים לדוגמא
close
שליחה