תכנון ועיצוב פנים בית פרטי ברמת חן

בית פרטי על שטח של חצי דונם בשכונת רמת חן , מיועד למשפחה בת 4 נפשות.
הבית בנוי ממרתף, שתי קומות וגג. הבית היה מוזנח מאד והכניסה אליו היית מהחזית הצרה של הבית. החצר היתה  מוזנחת, ומלאה בצמחיה, כך שלא ניתן לראות את גודל המגרש. מצב התשתיות בבית היה רעוע והיה צורך להחליף את כל מערכות החשמל והאינסטלציה.

התכנון החדש

 סגרנו את הכניסה הישנה ופתחנו כניסה חדשה לבית הממוקמת במרכז הבית, כאשר מימין המטבח ומשמאל הסלון הגדול. המטבח התרחב וגדל משמעותית והסלון נפתח לחצר המשופצת והחדשה. כשנכנסים לבית , רואים את כל החוץ הירוק נכנס נימה.
החצר שסביב הבית נוקתה ושופצה והפכה לחלק מהבית. המרתף שופץ קליל והפך לפינת ילדים ולטלווזיה , עם חדר קליניקה לשימוש עתידי. ניתן משקל רב לתאורה במרתף ולאווירה חמה ונעימה.


חשבנו יחד על בית שיתאים באופן מדויק לצרכים היומיומיים של משפחה עם שני ילדים  מבלי לוותר על הנכסים הטבעיים המדהימים של הגינה שמסביב, מכיוון שגובה הקומה נמוך יחסית , היה צורך לנקות את התקרה מתאורה בולטת ולהשקיע תאורה בתקרת הגבס הקיימת, כך שירה מאוורר וגבוה.
בקומת החדרים, חדר המאסטר הפך מרווח וגדול, עם פינת ארונות ואמבטיה גדולה, המיטה פונה לצמחיה ועצים המסתירים את השכנים.
 
צילום - דודי מוסקוביץ
סטיילינג: עינת כהן




חזרה לפרויקטים לדוגמא
close
שליחה